måndag 17 december 2007

En för tidig julklapp
fast det nog inte var tänkt så.Förlåt du gulliga givare och bloggvän.Jag blev så ivrig så jag bara slet upp paketet när jag hittade det i brevlådan.Jag ber om ursäkt offentligt så att jag inte gör om det...(kanske ;))SÅ ivrig blir jag av paket :).Denna gulliga givare vet exakt vad för slags lektyr jag läser i sängen på kvällarna just nu.
Jag har varit en runda på stan och hittade denna söta tomteljusstake från Cultdesign och den vita tomten med förlängningsbara ben.Tillsammans med julbocken och den gamla röda tomten står de i givakt på det pyttelilla fårskinnet från Ikea som min syster köpte till mig för 79:- förra veckan.Den vita tomten och ljusstaken var det 40 % rabatt på och det gjorde dem ju ännu finare =)..
Nånting som gör mig så arg just nu är att jag inte får det att funka att lägga in en bild med text under och sen lite text igen och en bild osv.Jag FATTAR inte vad jag ska göra för att få det funka...grrrrr.Men försök att tänka er in i att det är så det ser ut så ska jag försöka lugna ner mig.......Ha en fin kväll.

5 kommentarer:

http://www.mariakoden.blogg.se sa...

Hallå där....Den där boken är du sååå värd efter att ha fixat min kakaotavlan!!! =)
Gillar att boken inte är så pluttinuttig med spetsgardiner å så....
Oj vilken runda det blev på stan, när du ringde/hade ringt så köpte jag ett tyg med träd å ugglor på från åhlens som jag ska sätta upp i hallen i stället för garderobsdörrar.
Nä nu ska jag duscha å sticka å jobba....är så trött, har sovit TOLV timmar inatt......zzzzz....å är fortfarande trött......
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ha det bäst!
Kram!

Ellasmamma sa...

Jo glad blir man av paket, så jag tror det är helt ok att öppna dem på en gång...det får man ju bestämma själv när man är vuxen...fniss ha en bra vecka.

Carola blogg.cartom.se sa...

Hehe, jag hade inte heller kunnat hålla mig och öppna paketet:) Ja, dem är så fina Cultdesign-grejerna och den där låånga tomten var hur söt som helst, påminner om min lilla tomte & snögubbe jag köpte på EM förrförra veckan :)
Ha en fin vecka!

Eva / whiskyochchampagne sa...

Paket är SÅ kul...och svåra att låta bli att öpnna...hihi !
***
Ha en fin kväll !
KRAM EVA

Persilja sa...

Jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSkar den boken!!! Den är helt i sin egen stil och sååååå inspirerande! Kloka Mariakoden! Jag köper det mesta av Cilla Ramnek. Senast en bok om väskor. Lika inspireradne som den du fått!