söndag 16 december 2007

och så var denna dag till ända..

och jag vet inte om jag tycker att det är såå tråkigt.Det har varit en tung dag med bly i ben och sinne.Jag önskar att den tänkta njutningen av Rosvikskören i Rosviks kyrka kunde beskrivas så fint som Sagas,men icke det.Den avbröts efter tjugo minuter pga av fem och nioåringens tjafs och gnäbb.Mamma,han tittar på mig hela tiden i hög och ljudligt adventsstämma.Hördes bättre än kören :) och nioåringen tog ju tillfälle att stirra och "råka" nudda henne några gånger.Jag hade ingen energi för att försöka hålla dem i sär så det blev bilfärd hem igen.Innan dess hade vi min syster och hennes familj på middag här hemma och DET var trevligt.Jag har faktiskt sytt ett draperi till 11 åringens rum efter x antal dagar (läs månad)som jag har tänkt på att göra det.Det var heller inget bra för det mod jag har just nu.Symaskinen har varit in på rep och jag trodde och önskade att den skulle sy fint och utan problem,men den tjorvade undertråden så på undersidan ser det ut som ett träskverk som har dragit fram.När jag skulle spola på undertråden så gick det inte utan det var bara att snurra på den på spolen för hand.Sur????Jag???? JJJJJAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!Men nu sitter draperiet på plats framför hans garderob,ostruket men på plats.Jag skulle ta ett kort och lägga ut här men hur tro ni att det gick?
Nån som anande att batteriet på kameran tog slut?
OJ vad det är skönt att få gå och lägga sig.
Nånting roligt var ju att jag träffade Mariakoden på Kvantum i går och fick en trevlig pratstund och även fick några ord med kompisen på andra sidan i fredags.Sånt livar upp....Ha en fin natt och sov gott.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Isabelle http://fixaodona.blogg.se
Vissa dagar vill man bara ska passera obemärkt. Ibland blir inget/fungerar inget som man vill. Jag håller tummarna för att morgondagen och resten av veckan blir betydligt angenämare! Kraaaam på dej!

Eva / whiskyochchampagne sa...

Ibland är det bättre att ligga kvar i sängen...om det gick...hihi !
***
Ha en fin start på veckan !
KRAM EVA

MO sa...

Hoppas du får en bättre dag idag, ibland bara kör det ihop sig. Kul att du träffade mariakoden, jag har ingen bloggis som bor i närheten. Ha de så bra, kram

http://vickansvardagsrum.bloggagratis.se sa...

Hahaha... ja de är för SÖTA de små liven!

Vi gjorde en liknande erfarenhet i fredags då vi skulle lyssna på Blåsmarkskören:

-Mamma!! De sjunger för HÖÖÖGT!
-Men de sjunger ju jättefint (sa jag)
- DET TYYYCKER INTE JAAAG! (150dB)

Bara inse: fara på en konsert med barnen, och så en alldeles själv.

Det var ju bra att middan blev bra trots allt!