fredag 18 april 2008

Hemma igen!!

Bilder från min resa till Happis.Nu blir det djuplodande bloggeri!!!!!!!!!!!!

Förvaringslådor från IKEA, till nio-åringen vars rum står i tur efter trappen till källaren.En fleecefilt också från IKEA.

Gardin från Hemtex till 5-åringens rum.Kan ni gissa om det är en tjej eller kille ?;)

Vaxduk från Marimekko "Pienet Kivet". Kanske heter Kivi på svenska.Också till nio åringens rum.Jag har ett teakskrivbord från 50-talet och jag ska fästa vaxduken på bordsskivan.

Ett tyg från Marimekko "MÖKKI" till nio-åringens rum.Jag ska göra en tavla av det och sonens betyg var "coolt!! Skönt!Jag köpte även ett nytt överdrag till hans Klippan soffa.Ett vitt och så ska han ha en limegrön filt liggandes över den.Jag hade tänkt skicka efter ett från Bemz men blev snål,eller vis, och glömde den tanken.
Ha en skön helg.För mig blir det fotboll och friidrott mellan varven.Som åskådare och det är var ju tur för inblandande lag.

6 kommentarer:

Maria sa...

Vilken affär handlar du Marimekkotygerna på?? I Torneå?

Anonym sa...

Kommer att bli jättefint i 9-åringens rum med de tygerna.

Anonym sa...

Nämen! Det tyget var jag på väg att köpa efter vi hade mött dej idag! (men jag orkade inte efter att ha provat 12532 olika skor på stora S) fast jag villa ha det i grått. Fast också som tavla......vad betalade du /meter? villvill ha. Typ det finaste tyger ever! Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

Det är verkligen fräsha tyger och härligt med den gröna färgen.

MiaMaria sa...

Hej!

Så kul att få se resultaten i barnens rum härliga tyger och färger!

TREVLIG HELG!
Miamaria

tinaminastina sa...

Wow vad mycket fint du hittade...ska bli kul att se sen!!!

lördagskram!
tina