torsdag 7 augusti 2008

Keep going


Jag fortsätter på min energi som har kommit som en skänk (inte byrån då förstås ;) från ovan.*måtte den inte ta slut*Vilodagen blev en halv vilodag i alla fall.Efter en timmes tupplur mitt på dagen och sakta mak på förmiddagen så vaknade städanden i mig igen och jag skulle bara gå ner i tvättstugan och kolla läget, men insåg att här vill jag börja på en gång.I hopplockningen av sånt som ska kastas,sopningen och skurningen av golvet gick som en dans.Jag gillar att städa även om det inte märks här hemma alltid,och när resultatet och doften av en ren tvättstuga når näsan, ja då kan jag fortsätta hela natten. Som tur var så har jag barn som ville ha en pratstund i sängen innan sovning så jag fick hjälp att hejda mig.Jag vill verkligen göra nåt åt tvättstugan,men det finns andra prioriteringar som går först men en liten light makeover kanske jag kan klara som vit färg på en vägg som i dag är blå.Mörkblå dessutom.UUGGGHHH!Och bättre belysning och hyllor att ställa tvättattiraljerna på.Vår gamla tvättmaskin gick sönder för två veckor sedan och som jag har väntat på denna dag.Den var säkert 20 år gammal. Fungerade men kunde inte ta så mycket tvätt åt gången och centrifugerade väl inte så hejdundrande bra men den funkade och fick därför hänga kvar.Med en låtsas ledsen uppsyn styrde vi mot affären och införskaffade en maskin som klarar 7 kg tvätt och dessutom hade 1400 varvtal på centrifugen. Jag kan säga att glädjen att tvätta är i dag större och att dessutom kunna tvätta större volymer gör att våra garderober är fulla i dag.Därav rensningen :).Vilken härlig känlsa att inte mötas av ett tvättberg varje gång jag går ner till tvättstugan.
Hej svejs!

3 kommentarer:

Malin sa...

Vad flitig du har varit:) Om man ändå kunde ta tag i tvättstugan:(...som du kanske läst i min blogg så har vi ju börjat nere i kriget...haha...men sen händer det inte mer...suck. Ojojoj vad bra med ny tvättmaskin! Kram

Karin sa...

Vi skulle behöva en ny vi med. Vad köpte ni för en?

Annette sa...

Det var ju bra att tvättmaskinen gick sönder då... så du fick en bättre maskin :-) Visst är det skönt när tråkiga måsten som tvätt och disk går lätt och smidigt.

Annette