måndag 20 oktober 2008

Going to the loo

Nu är skjutdörrarna också på plats i vår tiny,tiny toa.Ni ser att den inte är stor, strax under 3 kvm,så skjutdörrarna var ett måste eftersom vi har ont om plats för förvaring i vårt hus. Därinne kommer städskåpet att vara + garderob/skoförråd med en skilje vägg emellan.Det gick otroligt lätt att sätta upp dörrarna så jag känner mig väldigt nöjd och glad.Som ni ser så är det småfix kvar som spackling och listning runt fönstret bl.a....Uppdatering:Jag ser att det blev tre identiska bilder och så hade jag inte tänkt mig det men går jag in och försöker att ta bort två av dem så är jag säker på att jag tar bort fel och får börja om och det har jag inte lust med så blunda på dublettbilderna ;)







Helgen i Uppsala har varit intensiv och det var verkligen en arbetskonferens vi var på.Vi har varit i gång från 7 på morgonen till 23 på lördagkväll.Smockat med inspiration för kyrkoarbete.Söndagen avslutades kl 15 och var lika full den med. Jag jobbar inte i kyrkan men sitter med i styrelsen för en kyrka här i stan.
Jag hoppas att ni har det bra.Svejs!

2 kommentarer:

Maria sa...

Fint på er toa!!

Jag arbetade i Bygdeå som förs.ped

Anonym sa...

Hej! Jag limmade tapeten(med vävlim) på en TUNN träskiva(plywood?) och häftade fast kanterna på baksidan med häftpistol....lycka till, å frakten var dessutom helt gratis, alltså, tapeterna+frakten kostade INGENTING!........

snygg toa ni fick förresten!