fredag 20 februari 2009

På andra väggen

Jag har jobbat i natt och försökt att sova under dagen,men tankarna på inredning har pockat på i princip hela tiden.Nu har jag gett upp och städat till här hemma lite i stället och mätt lite i hallen OM vi skulle sätta in den där skjutdörrsgerderoben...ska den ha spegel eller utan...hmmm...and so on and so on. Nån kanske känner igen sig?!
Våren innebär oftast en sån här period för mig.Viljan att förändra här hemma lite kommer som ett brev på posten med ljuset och energin som jag får efter en mörk och för min del ganska jobbig vinter.Glädjen kommer mer och mer tillbaka och hur underbart är inte det...
Så här ser det alltså ut på motsatta väggen av sängen i vårt sovrum.

Lampan på bilden är ett fynd från Kupan.Den fina Stringhyllan har jag fått av min fina mamma.


Stolen fanns kvar i stugan vi köpte förra året och den fick följa med hem. Filten är från Klippan.Så även den stickade, sköna koftan.Bägge har jag hittat på Kupan. Har jag nämnt att det är min favoritaffär i kategorin second hand? Om inte så gör jag det nu.
Peumes böckerna som skymtar lite grann på hyllan är fina inspirationskällor.Den senaste Stockholm ateliers har min jobbarkompis Linda köpt åt mig från Designtorget i Stockholm.Tack,söta du!
Jag såg på nyheterna att de lovar -4 grader här i Piteå och det är ju ett PERFEKT slalomväder.Yippie!!Och jag som har hyrt nya slalomskidor för två år.Testade dem i går kväll med de äldsta barnen och det var så roligt.Kallt men fantastiskt roligt...
Jag hoppas att ni får en härlig helg.

2 kommentarer:

www.sammyrose.blogg.se sa...

Jag känner så igen mig i det du skriver. Att projekten hela tiden snor ens tankar. fint ni har fått

Doris_Assar sa...

Lampan va ju skitsnygg!! :-)