onsdag 1 juli 2009

Lundell och annatI dag har jag köpt min biljett till Ulf Lundell konserten i Boden på lördag.Jag ser så otroligt mycket fram emot en kväll att lyssna på Lundell och koppla av,utan barn.SEn sist så har hela familjen hunnit vara i Turkiet i en vecka.Stekhett och det vi gjorde var att bara bada,vid stranden och i poolen.37-42 grader varje dag.Då fanns det inte ork till annat och det är ju det semester är till för :).Vi kom hem sent på fredagkväll.I lördags ville mina äldsta barn ville ha med mig (jag tackar) och se på Transformers och den filmen gillade jag.Den var faktiskt riktigt rolig.Jobbigt i slutet med mer skjuta än jag gillar ,men jag blundade inför det och fokuserade på det roliga.

I går fyllde vår äldsta son hela 13 år så vi firade honom .Han bestämde middagen.Jag blev förvånad när han ville ha schnitzel och klyftpotatis.Jag trodde att han helt säkert skulle välja pizza.Det gjorde mig,som är noga med maten, väldigt glad.Ute på gården gräver vi vidare med vårt plank som vi håller på att sätta upp.Det är färdigt ut mot gatan.Nu är det bara resten kvar :).Jag har städat ur vår husvagn i dag och lagt ut den på Blocket.Den har stått på gården i flera år utan att vi använder den.En riktig mental energitjuv pga av det, men nu hoppas jag att nån annan som vill ha husvagn ska få glädje av den.Vi har gjort många härliga resor och då speciellt fiskeresor i den vagnen.Nu finns inte husvagnsintresset kvar.
I morgon blir det 7 årskalas här då dottern fyller år.
Jag spanar på ytterdörrar som ska inköpas,äntligen och klurar på om jag ska lämna in mina bumlinglampor till sprutmålning,men vilken färg?Rött eller vitt finns i tanken.En är i mässing och den andra, som jag fyndade på loppis för någon vecka sedan är brun.Förslag?
Min mattelärare har gått på semester så nu blir det för mig att räkna hemma själv med min mans hjälp.Jag vill göra bort ett matteprov när hon kommer tillbaka.
Så livet rullar på och njuter av värmen gör jag även om det i bland har slunkit ur mig att det är för varmt,men Gud förlåter mig nog för det.Jag är ju bara människa :)

5 kommentarer:

m a r i a k o d e n sa...

Jag är ju lite trist o säger Vit. Måste du spraya den så skulle jag nog välja vit!
Annars var den fin som den är mot duken å allt.....=)

Kul med utlandsemester!

Kom o handla av mig! Tänkte sälja Le Klint för 100 kr.

Haha, skojade bara! Däremot ska jag sälja en massa böcker!
Fr.o.m. NU ska jag börja låna på bibblan! Bokhyllan svämmar över.
Sen säljer jag lite pynt åxå!!

Vi ses!

kram på dig å välkommen hem!!!

Ps. Var du inte ens nära att gå på Kjellvander?????
Eller var det samma dag som du kom hem kanske????

Maria sa...

Hej!
Vilken trivsam lägesrapportering du ger.

Tänkte på en sak när vi möttes på marknaden - att det kändes som om du var en människa som jag känner väl, trots att vi bara träffats någongång. Men känslan jag fick var att du var en gammal vän. Det är ju lustigt, måste ju vara genom bloggen som man på något sätt blir bekanta med varandra fast man egentligen inte känner varandra.

Maria sa...

hej igen!
Japp, överföringen gick perfekt.
Och du är också TREVLIG!
Ha en bra dag! Själv jobbar jag på Rabarber idag...

Pointerliv sa...

Värmen tar kol på en ,helt klart!
Så det är ju ett måste nästan att vara uti vatten så man får lite svalka.Hoppas du får det mysigt på lördag när du åker till boden.
Kramar från Åsa ps vi kanske ses på loppis på lördag;)

Karin sa...

Jag har en tävling på min blogg, var med och ha chans att vinna en läcker mössa i barn- eller vuxenstorlek!