söndag 5 juli 2009

En lycklig Ulf Lundell

och jag känner mig så glad efter konserten i Boden i går.Lundell var så glad och varje låt kändes bara så klockren och gick rakt in i mitt hjärta.Han var så...så...så...BRA!!
Jag kunde inte få nog och låg i sängen när jag kom hem och lyssnade på cdskivan jag köpte tills klockan var 3 på natten eller morgonen,beroende på hur man väljer att se det. Dessutom sammanstrålade jag med min fina ungdomsvän som har delat mitt Lundell intresse under alla dessa år (det är snart 30 år sedan mitt intrsse för Lundell startade)Vi träffas inte ofta men vi behöver inte "starta om " vänskapen när vi möts.Det är som att tiden som vi inte har träffat varandra inte finns.
Det värmer gott och denna kväll läggs i minnesboxen som ett minne att gå tillbaka till många gånger.
Bilderna är mina egna från i går,men de bästa behåller jag för mig själv :)
Vapendragaren Janne Bark

4 kommentarer:

TuvaMinnaLinn sa...

åååå...jag behöver också se honom i sommar känner jag nu..

m a r i a k o d e n sa...

En ny dörr!?!?!
Vill se den!!!

Nä, huvudvärken vill inte släppa...jag blir tokig snart....ont i halsen har jag åxå så det kanske är en förkylning jag åkt på!?!?!


Ha det bra, kram!!

m a r i a k o d e n sa...

Tack för medhållet! Har så dåligt samvete när jag kastar teckningar. Men det mesta var massproduktion så det kastade jag. Stora målningar åker åxå. De tar sån plats o sen så ramlar färgen av...=(
pappersteckningarna längst ner sparade jag faktiskt.

Nu tänkte jag ta itu med dotterns rum. Det blir lite ommöblering nu när hon är hos kompisar =)

När det är sånt här väder så får man en massa gjort hemma! I love it! Fast snart måste väl ändå det bli sommar igen va?!?!?!

Susanne sa...

ÅHH ville jag med ..se han ..sett han innan men kan man någonsin få för mycket Lundell?