onsdag 16 juni 2010

Premiärmiddag på vår nya altanMin man och en kompis har byggt vår nya altan.De har aldrig gjort det förr men det kan man inte tro.Vi är supernöjda och i går invigde vi den fast en handledare inte var ditsatt :).Vi blev mätta och nöjda ändå.Nu sitter den på plats.Det behövdes en middag för att få kraft till den sista .Nu ska de börja med taket över altanen.På den gamla altanen som vi rev innan omdräneringen hade vi tak och det är så otroligt praktiskt så de ville vi ha på denna också.Vi kommer ju att få plats med en altan till på södersidan.Den blir utan tak.
Jag målar och njuter faktiskt av det.Det är så enkelt att måla på ny panel och färgen är ju som jag har skrivit förut, svart.Schnyggt,om jag får säga det själv och det får jag ju ;)

4 kommentarer:

Lisa sa...

Nej vi har inte plastgolv. Vi har Tarkett Gold. Dvs, klick-golv. (varför vi valde just det är på grund av att rutorna är så stoooora, plastgolven, iallafall de vi tittade på, hade så små rutor)

Kom gärna förbi, men vi åker till stugan på fredag och idag torsdag blir det snärjigt....så nästa vecka passar bättre!


Kram, Lisa

Jennie sa...

Gud så snyggt med ett svart hus. Försöker som bäst övertala min sambo att vi ska gå från rött till svart den dagen vi ska måla om! (vart bor ni, skulle vara kul att köra förbi för att visa han som tvekar hur fint det är i verkligheten). Vilken trevlig blogg du har!

Anonym sa...

Supersnyggt! Jag kommer förbi ngn gång senare i sommar/höst och kollar...kraaaam/Maggan

PErsilja sa...

Hej! Oj, vad länge sen jag kikade in hos dig! :) Kul att uppdatera mig. Att få bygga ut, så kul!!!