torsdag 21 juni 2007

Det är mycket nu..


och bloggningen har inte fått så mycket tid.Jag har surfat runt för det är ett måste och se vad som pågår i era liv och hem. Vår familj har fått tillökning med två små barn som är så gulliga. Det kräver tid att ställa om sig och det är full rulle. Det var några år sedan våra egna barn var 2 och 5 år. Vi har inrett barnrum och säkerhetsanpassat (låter som Fort Knox) vårt hem med grindar och skydd för dammen och annat som inte är så där barnsäkert. Tidiga morgnar gör inget för mig bara jag kan gå och lägga mig i någorlunda tid och i morse var det morgon 5.15 här.LITE väl tidigt tycker jag men det gick.
En resa till IKEA har vi gjort i måndags tillsammans med ett besök hos mina föräldrar. Det som gjorde mig så glad på IKEA var att precis varje liten grej som vi behövde fanns hemma. JAG ÄLSKAR IKEA. Fin service och lagomt med folk. Hemresan slutade på vägen tio meter från Shell här i Piteå med slut bensin. Våra barn triumferade för de hade nämligen sagt att de ville stanna på en mack för de var SÅ törstiga. Trötta föräldrar med hemlängtan sa nej,ni får vänta tills vi kommer hem. Men ni måste ju tanka kontrade de. Nej, det räcker sa vi eller var det min man. Tror att vi säger så så har jag nån annan att skylla på. Gissa vad de sa när bilen började rycka pga för lite bensin och vi snabbt svängde in mot macken och som sagt var blev stående......"Ni skulle ha lyssnat på oss". Ja,sa vi. Till vårt försvar kan väl sägas att vi hade en lånad bil och läste väl av mätaren lite fel. Eller nåt sånt :)
Nu ska jag fortsätta med min dag. Ha det underbart alla mina bloggvänner och ha en trevlig midsommar om jag inte bloggar innan dess.

9 kommentarer:

TiniTott sa...

Vilken tur att ni inte var längre ifrån macken! Hoppas Du och resten av familjen får en underbar midsommar.

Hemma på landet sa...

En kram till goa dig.

Karin sa...

Glad midsommar! Hoppas det går bra med barnen.

Liza sa...

Glad Midsommar!
Kram!
Liza

maria sa...

Ha en trevlig midsommar!!!

tina sa...

Midsommarkramar till dej!!

Spets och snor sa...

Glad midsommar på dig å! kram Helena

Lisa(lisasbibliotek.bligg.se) sa...

Ha en alldeles underbar Midsommar, nu är ju värmen här! (Och genast blir livet lite lättare när man sköter små barn, eller hur?)Jätte-kramisar!

Tussegumman sa...

Jag önskar dig en trevlig midsommar! Fin blogg du har/Tussegumman