söndag 24 juni 2007

Intressant om bloggandet.

Jag hittade denna artikel hos Helena på Roomservice om bloggandet som fyller TIO år.Gå gärna in och läs den. Jag är en absolut färsking i branschen. Jag tror att jag har bloggat i några månader.Mitt minne för tid och jag kommer inte riktigt överens. Helgen har varit trevlig med midsommarfirande i Badhusparken på dagen och med vänner och en massa barn på kvällen. Lite fixande med att sätta hyllor och annat småpyssel.Jag har ju lovat att lägga in bilder och snart så kommer de. Kameran är urladdad och jag har inte satt dem på laddning än. Dagarna är roliga och intensiva med fyra barn i stället för två så tankarna på kameran korsar mig i korta sekunder innan jag glömmer det igen....Hoppas att alla får en härlig varm söndag.

12 kommentarer:

Sofie sa...

Du verkar ha haft en mysig Midsommar :) Känns som hips-vips och helgen var över, men vi har ju haft strålande väder!

Hoppas du med får en härlig söndag.
Kram, Sofie.

Lisa(lisasbibliotek.blogg.se) sa...

Det verkar som om ni har/har haft en rolig/stressig tid med fördubblade barn:) Hoppas att midsommarfirandet blev precis som du önskade dej! *kramar*

Karin sa...

Ja man undrar hur länge man kommer vilja/orka blogga. Så länge det är kul tänker jag. Ha en bra vecka!

Spets och snor sa...

Tack för titten!

Mariakoden sa...

Oj...en till som glömmer ladda batteriet till kameran....!
Jo du...bloggerisuget går i vågor, just nu är jag superbläless...men jag tycker egentligen att det är kul men, äsch, jag vet it! Blir superless ibland o nu....ska känna efter, jo jag har lixom inget att säga känns det som.
Du då? Är du på topp alltid? (snälla säg nej........)
Hoppas ni har det bra! Själv har jag i morgon min första lediga dag, har jobbat idag. Och haft kalas. NU är jag trött!!
Kramar!!!!!!!!!!

Barbro sa...

Då ska jag genast läsa om det, hittade en rapport som är framtagen om bloggande också, intressant läsning... kanske borde lägga in den länken... hrm... Jag har också "problem" med kameran (som visade sig vara skräp på linsen, men säg det inte till någon hrmpf...)och har därför inte heller några bra bilder från midsommar... kram på dig och blogga när du känner för det=))

Barbro sa...

Nämen.. vad skriver jag om midsommar och kamera och att jag inte HELLER har tagit bilder... jag menar att jag inte tagit bilder... vet väl inte om du inte gjort det... hmmm undrar om du nu förstår vad jag svamlar om... och nej, jag är inte onykter...hahahahahaaa kramis

Victoria sa...

Hoppas allt är väl och att det går bra med storfamiljen! Blir kul att få se dem nån gång.
Ska ni till parken på lördag? Jag och Åsa ska göra ett nytt försök då, kanske blir man av med lite krafs... hälsa gubben!

eva sa...

Vilken tur ni hade som fick soppa-torsk så nära macken...hihi ! Kan tänka mig hur kidsen låtit om det blivit långt att gå...

KRAM EVA

Catarina sa...

Jo, du har rätt. Det är alltid trevligt att hitta någon i samma område som man bor. Det känns lite mer aktuellt då på något sätt.

Piteå är underbart på sommaren. Lyckost, som bor där. (Själv är jag utflyttad pitebo.)

Sist men inte minst, tack för titten.

TiniTott sa...

Tack för tipset, det var roligt läsning =)

Hannele sa...

Jag hade väl min första hemsida för tio år sedan... med gästbok.