onsdag 27 juni 2007

Tävling pågår


Gå in till Maria och se tävlingsreglerna.Man kan vinna en romantisk löpare att ha på bordet.
Här är det intensivt och roligt.Jag passar på att blogga medan barnen sitter och knådar med cernitlera. Jag har jobbat två nätter nu och är ledig i nio underbara dagar. Hoppas att det blir nån solig och varm dag. I dag har jag och kidsen varit på stan och inhandlat t-shirts till pojkarna och en klänning med tight till tösen. Det är så roligt att handla tjejkläder och det finns ju hur mycket fint som helst till tjejer. Bättre utbud till pojkar också faktiskt än tidigare. Nu är det inte bara marinblåa tröjor som finns. Jag kan inte med blått och de blåa kläder som barnen har har de fått av mormor. Oj , nu när jg tittar på tröjorna jag har köpt så är det faktiskt en blå med...inte bra...men den är fin med ränder i regnbågens alla färger. :). Kameran är fortfarande inte laddad men jag gillar ju att ha med bilder i mina inlägg så jag ska sno nån snygg bild från internet på nåt som jag önskar mig. Jag tycker absolut att vi ska börja fira namnsdagar! För då kan jag ställa ut ett bord här där jag bor den 2 augusti där ni kan lägga alla presenter.....Fast jag är ju anonym...glömde det,men nu vet ni i alla fall vad jag har som andra namn..Karin. Här är en önskepresent. Nånting från Katarina K.Ha en bra fortsättning på onsdagen.Kram

7 kommentarer:

Liza sa...

Visst är det kul med Summergames. jag kommer att jobba i huvudinfo. Är en (lagom) tjock dam med halvlångt hår i sina bästa år. Har du vägarna förbi - kanske vi ses!
Lycka till med fotbollen!!
Kram!
Liza

Lisa(lisasbibliotek.blogg.se) sa...

Du! Den kannan (?) var fin! Den vill ju jag också ha! Hmm har ett stort presentkort att lösa ut...fast jag vill ju ha en sån där vinröd vas....hoppas för din skull att du får nåra dar med bra väder!

Vicke sa...

Tänk att jag missade Katarinas butik när jag var i stan får nog bli en ny resa;)
Ha det bra!

Karin sa...

2/8 då smäller det!

maria sa...

Förstår att det är en önskepresent, det blev raskt det för mig med...

Ha det gott/kram

Maria-Jag blommar sa...

Hej! Hittade till din blogg av en slump...och så var du Pitebo...och det är jag med (inte av födsel och ohejdad vana, men jag bor här)
Välkommen till min blogg!
http://jagblommar.blogspot.com

Zassi sa...

Tävling?! Åh så roligt!! Det får jag inte missa :)
Nu är fibern hel igen!! Lyckan är total. Men visst har jag missat nåt, läser att du nu har 4 barn istället för 2...
Hur har det hänt? :-)
Kramiz