onsdag 22 augusti 2007

En snabbis

Fortfarande så är jag utan dator men sönerna är så snälla och lånar ut sina till sin lilla, gulliga mamma :-).Jag vet inte hur jag lägger in bilder från kameran däremot.Jag har gjort några inköp som jag bara måste visa bl. a en sån där klänning av typen som min mormor (hon var född 1904 eller där omkring) alltid hade.Typ städrock skulle vi väl säga i dag.Den är så häftig så jag höll på att smälla av och bara ville ha den när jag såg den på Kupan.Den är blå (brukar inte gilla blått,vet inte vad som håller på att hända) med gröna blad och nåt annt i retrostil.Så fiiiin! Jag är ensam hemma med tvååringen.Övriga familjen är på fotbollsmatch och (snart) 9-åringen är hos en kompis. Det är skönt att det är lite lugnare en stund.Han ser på Pippi nu så då passar jag på att blogga.Nu ska jag kika runt på era bloggar som jag gör dagligdags.Det är så roligt med Isa form och hennes kollektion för More of Scandinavia och i dag är hon med i Pitetidningen.Kunde tyvärr inte länka dit.Läs denHa det gott!(Förresten så har jag märkt att jag har fler besökare när jag inte bloggar så jag kanske ska hålla mig från dator ;-))

10 kommentarer:

TiniTott sa...

Haha det tror jag inte, tycker allt du ska blogga på jag ;) *skratt* Kul att du fått en liten stund vid datorn igen, blev jättenyfiken på ditt inköp =)

Barbro sa...

Jag är också hemma ensam (iofs med lillebror) eftersom pojkarna och min man är på HOCKEY match!! Ja, nu är det igång... och då är det höst... kram på dig!!!

Liza sa...

Vill att du ska blogga!! Bara så att du vet så saknar jag dig !!
KRAM!

Victoria sa...

Jag är AVUNDSJUK på Isa!
Usch, usch så hemskt...

...jag vill ju också få vara kreativ på arbetstid!

Maria-Jag blommar sa...

NEJ, börja blogga snart igen!
Kklänningen vill jag gärna se, jag var på Kupan i förrgår...

Lisa/lisasbibliotek.blogg.se sa...

Å, du den klänningen lät som nåt jag skulle gilla! Den vill jag se!

Sofie sa...

Vad roligt med nostalgi! Ibland trillar man bara över saker som man inte vet att man vill ha men väcker minnen :) Kram /Sofie

Lallis sa...

Hihi; då passar det ju att jag kommer in som inte brukar vara här:)
FIn blogg har du och jag kommer faktiskt så gärna tillbaka även n är du har dator;)
Ha en fin helg.
Mvh Lallis

Hemma på landet sa...

Tack snälla, för att du tycker att det blev bra.:-)

Klänningen skulle jag vilja se. Kramis

Anonym sa...

Såg det i PT också...;)