torsdag 12 februari 2009

Rensat å röjt och flyttat runt

När jag ändå höll på att rensa ut s.k.i.t (=Saker Kan Inte bara Ta plats,de måste användas också;) härifån och lämnade det på Kupan så gjorde jag en ommöblering i vardagsrummet.Valet jag gav min man var mellan att möblera om eller bygga ett nytt funkisinspirerat hus vid vattnet nånstans här i bygden.Han valde ommöblering och taklampan flyttade han snabbt till sin nya plats...Det blev mycket trevligare så här.Mer intimt liksom.Nu kan vi sitta mittemot och tittade varandra djupt i ögonen när vi pratar om livets goda och mindre goda ting.Överdragen är i tvätten.Därför har jag filtar på sofforna.



och nu ska jag njuta av detta

senaste numret av Family Living.Emma Hamberg är ny krönikör och det ska bli spännande att läsa hennes krönikor

Det här skåpet skulle jag så gärna vilja ha,MEN VI HAR SÅ LITET HUS SÅ DET RYMS INGENTING HÄR:JAG VILL HA ETT STÖRRE FUNKISHUS NUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
här såg det ut tidigare

11 kommentarer:

millandante sa...

Bra att ni valde att möblera om... blev jättemysigt!
Ny tidning och en kopp kaffe låter underbart!
Kram

Maria sa...

Blev ju urmysigt med ommöblering och rensning!
SKönt val du gav din man, ska börja ge min man sådana alternativ också. Då blir det liksom en piece of kaka att "bara" möblera om lite...=)

ingen fara på taket sa...

Fint möblerat! Jag gillar verkligen när man kan ha två soffor mittemot varandra.

Anonym sa...

Vad härligt det lät med en rensning, det skulle behövas här hemma. Kram Sandra

Anonym sa...

Äntligen kan jag kommentera hos dig. Då ordverifieringen är bort fungerar det inte! määääään jag följer din blogg och gillar det jag läser och ser! Fint blev det i vardagsrummet och vad listig du var med din man.. ska härmas!!
Ha en skön helg!
KRAAAAAAAAAM!
Liza

Anonym sa...

Så fint ni har det! Riktigt mysigt!

Ha en fin dag!
Kram
/Johanna

Anonym sa...

Så mysigt det ser ut! Skulle vilja sitta där i soffan med en kopp te och läsa nya numret av Family Living. Hoppas ni får en mysig helg. Kramar Åsa

Anonym sa...

Smart att ge två såna alternativ...ommöblering blir ju så enkelt i jämförelse med nytt hus!=)Fint det blev...vad mysigt att sitta där sen och njuta med gott kaffe och en bra tidning!

ha en fin helg å kram på dej

tina

Anonym sa...

Vad fint och hemtrevligt det blev!

Anonym sa...

hallå där!

Superfint blev det! Gillar översiktsbilder när man ser mycket!

Nä, nu ska jag fortsätta med min lilla (eller stora rättare sagt) bloggrunda!

ha det bra!

Kram å trevlig helg på er!

Anonym sa...

Jag tycker det ser så trevligt ut med de fina filtarna på sofforna. Jga tycker att det e så svårt att hitta fina soffor men de var mkt snygga. Vart kommer de ifrån. Vågar jag gissa på IKEA, den där ihopbyggbara de har eller?